Bezoeker

U bevindt zich hier: Home » Bezoeker

Evenementenoverzicht Citymanagement

 1. Wisselexpositie: “De Noormannen waren hier” (27-09-2014 - 27-09-2015)
  Dit jaar is het 1133 jaar geleden dat de beruchte Viking Godfried de Jongere met zijn grote Noormannenleger met langschepen de Maas opvoer en zich in Asselt-Roermond in het Koningshof van de Frankische keizer verschanste. Een kleine twee jaar lang... Lees verder »
 2. Gratis Koorzang Clinic in ECI Cultuurfabriek (31-01-2015)
  KRM houdt clinic in ECI-cultuurfabriek Op zaterdag 31 januari a.s. houdt het Koninklijk Roermonds Mannenkoor (KRM) een clinic voor mannen die overwegen koorzanger te worden. De clinic staat onder leiding van Hennie Ramaekers, dirigent van het... Lees verder »
 3. Muzikantesjtadel - 125 jaar Fanfare O.L. Vrouw in "t Zand (31-01-2015)
  Tijdens dit Muzikantesjtadel, zal de presentatie in handen zijn van de plaatselijke Andy Borg en treden diverse artiesten voor u op met een nog grotere diversiteit aan muziek genres. Uiteraard zal de zaal geheel in stijl zijn, het bier naar goed... Lees verder »
 4. Gedragsproblemen bij dementie (02-02-2015)
  Vanavond staat uw casuïstiek centraal. Wat maakt u zelf mee? Wil hij of zij niet weten dat er vergeetachtigheid speelt? Wordt hij of zij redeloos boos? Achterdochtig misschien? Misschien wel ontremd wat betreft eten, praten, seksuele... Lees verder »
 5. Joost Spijkers en Band Spijkers (Try Out) (05-02-2015)
  Joost Spijkers (een van de Ashton Brothers) zingt, danst en vertelt in zijn eerste eigen voorstelling over zijn leven en liefdes tot nu toe. Een openhartig muziektheater-avontuur even bizar als romantisch over leven en dood, oorlog en vrede, liefde... Lees verder »
 6. Open dag Gilde Opleidingen zondag 8 februari 2015 (08-02-2015)
  Met vestigingen in Geleen, Horst, Roermond, Venlo, Venray en Weert is er altijd een Gilde Opleidingen in de buurt. Jongeren en volwassenen hebben de keuze uit 150 beroepsopleidingen en opleidingen voor educatie. Van techniek tot Hotelschool Venlo,... Lees verder »
 7. Groot Nederlands Prinsentreffen (10-02-2015)

Meer

Aanmelden nieuwsbrief

Emailadres
Geslacht Man Vrouw
Naam
Postcode
Algemene Nieuwsbrief
Buurtpost