Een afspraak maken

U bevindt zich hier: Home » Bestuur en organisatie » Contact, routebeschrijving en openingstijden » Een afspraak maken

Een afspraak maken

Alle klantcontacten van de gemeente Roermond vinden op afspraak plaats vanuit het Stadskantoor aan het Kazerneplein. U kunt in het stadskantoor uitsluitend terecht op afspraak. Het digitaal maken van een afspraak kan voor veel producten.

Direct een afspraak maken?

Maak direct online uw afpraakMaakt u en afspraak zonder DigiD, zorg dan dat u uw BSN-nummer (sofinummer) bij de hand heeft.  
Maak een afspraak.

Mocht het door u gewenste product niet in de lijst van producten voorkomen (nadat u heeft geklikt op "een afspraak maken") of wilt u een telefonische afspraak maken, dan wordt u verzocht contact op te nemen via het centrale nummer: 14 0475. Voor bijvoorbeeld het product (her)vestiging uit het buitenland kunt u alléén telefonisch een afspraak maken.

Gezien de vele inschrijvingen, verzoeken wij u rekening te houden met een langere wachttijd dan gebruikelijk. Dus maak 3-4 weken van te voren een afspraak voor (her)inschrijving komende uit het buitenland.

Afspraak geboorteaangifte of erkenning ongeboren vrucht

Afspraak omgevingsloket (voormalige Bouwbalie)

Wilt u een afspraak maken met het gemeentelijk Omgevingsloket (voormalige bouwbalie) neem dan contact op met het front-office via 14 0475.

Bezoekadres: Stadskantoor

Kazerneplein 7
6041TG Roermond