Mijn Loket

Bij de gemeente Roermond kunt u steeds meer zaken online regelen. Voor een aantal aanvragen en transacties is het noodzakelijk dat u inlogt met DigiD. Betaling kunt u in een aantal gevallen online regelen via iDeal.

Uw persoonlijke pagina

Binnen het digitale loket vindt u uw persoonlijke pagina voor zaken met de gemeente Roermond. U kunt hier zien hoe u bent geregistreerd bij de gemeente en steeds meer zaken digitaal regelen met de gemeente Roermond. Ook kunt u de afhandeling van een aantal (aan)vragen volgen.

Met behulp van DigiD kunt u inloggen op uw persoonlijke loket.

De volgende gegevens kunt u terugvinden in uw persoonlijke loket: 

  • Uw persoonlijke gegevens
    Hier ziet u uw persoonlijke gegevens zoals die bekend zijn bij de gemeente Roermond. Als u deze gegevens wilt wijzigen, kunt u hiervoor contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. Uw eigen contactgegevens (telefoon, e-mailadres) kunt u wel zelf aanpassen. Er is een direct link naar MijnOverheid voor nog meer persoonlijke gegevens.
  • Lopende zaken
    In ''Lopende zaken" staan uw zaken die op dit moment bij de gemeente in behandeling zijn. Ook heeft u toegang tot uw belastingzaken en afgehandelde zaken. In 'Mijn profiel' kunt u aangeven dat de gemeente u via een e-mailservice op de hoogte houdt van de afhandeling van uw aanvragen.
  • Actuele contacten
    Dit onderdeel laat u de verschillende contacten zien die u heeft gehad met het klant contact centrum van de gemeente. U kunt hier lopende en reeds afgesloten contacten/vragen bekijken.

Onze producten en diensten

Op onze startpagina vindt u verwijzingen naar de meest gevraagde producten en diensten. Onze zoekfunctie of het menu brengen u snel bij onze andere producten en diensten. Op de betreffende product-pagina vindt u informatie over de juiste manier van aanvraag en afhandeling.  

Parkeerloket

Omgevingsloket

Mijn bedrijvenloket

Producten voor uw onderneming, vereniging of stichting vindt u onder het menu-item ondernemer. Op die pagina vindt u ook de verwijzing naar "Mijn Bedrijvenloket" waar u uw zakelijke aanvragen kan volgen nadat u ingelogd bent met eHerkenning.