Contact

Plan online uw afspraak

In het stadskantoor werken wij op afspraak. Hierdoor weet u precies wanneer u aan de beurt bent. Als u een afspraak maakt, ziet u meteen welke tijdstippen beschikbaar zijn.  

Het stadskantoor is op afspraak geopend:

  • Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
  • Donderdag van 9:00 tot 19:30 uur.

Whatsappen met de gemeente

Via Whatsapp (06-10465487) beantwoorden we korte vragen en serviceberichten over onze dienstverlening. Uw bericht wordt op maandag tot en met vrijdag beantwoord tussen 8:30 en 17:00 uur .
Let op: Geef nooit privacygevoelige gegevens door via WhatsApp. Is dit nodig? Bel dan met 14 0475 of maak een afspraak.

Vermeld bij meldingen in de openbare ruimte duidelijk de locatie door middel van postcode, straatnaam en huisnummer

Heeft u een aanvraag of verzoek aan de gemeente? Stuur dan een mail naar mail@roermond.nl of bel met ons klant contact centrum via 14 0475.

Bellen met de gemeente

Bellen kan van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Dit is een verkort nummer. Om dit nummer te bellen heeft u géén netnummer nodig, ook niet als u mobiel belt. 
Belt u vanuit het buitenland? Kies dan: +31 475 35 99 99.

Uw persoonlijke 'Mijn Loket'

Binnen het digitale loket vindt u uw persoonlijke pagina voor zaken met de gemeente Roermond. U kunt hier zien hoe u bent geregistreerd bij de gemeente en steeds meer zaken digitaal regelen met de gemeente Roermond. Ook kunt u de afhandeling van een aantal (aan)vragen volgen.

Uw persoonlijke bedrijvenloket

Ook als onderneming, vereniging of stichting kunt u steeds meer zaken online regelen. In een aantal gevallen hebt u daarvoor eHerkenningexterne-link-icoon (de zakelijke variant van DigiD) nodig op minimaal niveau 2.

Binnen het digitale bedrijvenloket vindt u uw zaken met de gemeente Roermond. U kunt hier zien hoe uw onderneming geregistreerd is bij de gemeente en steeds meer zaken digitaal regelen met de gemeente Roermond. Ook kunt u de afhandeling van een aantal (aan-)vragen volgen.

Veilig mailen met de gemeente

De gemeente Roermond gebruikt ZIVVER om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Wanneer u ons een veilig bericht wilt sturen, of op een veilige manier documenten met ons wilt delen, kunt u klikken op onderstaande knop.

In deze filmpjesexterne-link-icoon ziet u hoe u een veilig bericht ontvangt en leest. Op de website van Zivverexterne-link-icoon vindt u handleidingen. Let op: handleiding start vanaf het kopje 'Instructies conversatie-starters voor gast-gebruikers'.

Een bezoek aan de gemeente

Postadres 

Gemeente Roermond
Postbus 900
6040 AX Roermond
E-mail: mail@roermond.nl

Pers

Bent u journalist en wilt u contact met een van onze persvoorlichters?

Heeft u een suggestie voor onze website?

Heeft u suggesties ter verbetering van onze website, laat ons dat dan weten via mail@roermond.nl of een Whatsapp bericht via 06 10 46 54 87externe-link-icoon