telefoon-klassiek iconContact

Plan online uw afspraak

In het stadskantoor werken wij op afspraak. Hierdoor weet u precies wanneer u aan de beurt bent. Als u een afspraak maakt, ziet u meteen welke tijdstippen beschikbaar zijn.  

Het stadskantoor is op afspraak geopend:

  • Maandag, woensdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
  • Dinsdag en donderdag van 9:00 tot 19:30 uur.

Whatsappen met de gemeente

Via Whatsapp beantwoorden we korte vragen en serviceberichten over de dienstverlening van de gemeente Roermond. Uw bericht wordt op maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur beantwoord.

Let op: Geef nooit privacygevoelige gegevens door via WhatsApp. Is dit nodig? Bel dan met 14 0475 of maak een afspraak.

Heeft u een aanvraag of verzoek aan de gemeente? Stuur dan een mail naar mail@roermond.nl of bel met ons klant contact centrum via 14 0475.

Bellen met de gemeente

Bellen kan van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

 

Dit is een verkort nummer. Om dit nummer te bellen heeft u géén netnummer nodig, ook niet als u mobiel belt. 
Belt u vanuit het buitenland? Kies dan: +31 475 35 99 99.

Uw persoonlijke 'Mijn Loket'

Binnen het digitale loket vindt u uw persoonlijke pagina voor zaken met de gemeente Roermond. U kunt hier zien hoe u bent geregistreerd bij de gemeente en steeds meer zaken digitaal regelen met de gemeente Roermond. Ook kunt u de afhandeling van een aantal (aan)vragen volgen.

Uw persoonlijke bedrijvenloket

Ook als onderneming, vereniging of stichting kunt u steeds meer zaken online regelen. In een aantal gevallen hebt u daarvoor eHerkenning (de zakelijke variant van DigiD) nodig op minimaal niveau 2.
 

Binnen het digitale bedrijvenloket vindt u uw zaken met de gemeente Roermond. U kunt hier zien hoe uw onderneming geregistreerd is bij de gemeente en steeds meer zaken digitaal regelen met de gemeente Roermond. Ook kunt u de afhandeling van een aantal (aan-)vragen volgen.

Een bezoek aan de gemeente

Postadres 

Gemeente Roermond
Postbus 900
6040 AX Roermond
E-mail: mail@roermond.nl

Veilig mailen met de gemeente

De gemeente Roermond gebruikt ZIVVER om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt er dan ook zeker van zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen. In deze filmpjes ziet u hoe u een veilig bericht ontvangt en leest.

Op de website van Zivver vindt u handleidingen. Let op: handleiding start vanaf het kopje 'Instructies conversatie-starters voor gast-gebruikers'.

Wanneer u ons een veilig bericht wilt sturen, of op een veilige manier documenten met ons wilt delen, kunt u klikken op deze link: Start veilig bericht. 

Pers

Bent u journalist en wilt u contact met een van onze persvoorlichters?

Heeft u een suggestie voor onze website?

Heeft u suggesties ter verbetering van onze website, laat ons dat dan weten via mail@roermond.nl of een Whatsapp bericht via 06 10 46 54 87