Bedrijvencontactfunctionaris voor ondernemers

Heeft u als ondernemer in Roermond vragen over bijvoorbeeld de aanvraag van een vergunning of gemeentelijke subsidie? Dan kunt u terecht bij de bedrijvencontactfunctionaris. Hij helpt bedrijven en ondernemers om noodzakelijke (aanvraag)procedures zo snel mogelijk te doorlopen en bevordert een goede samenwerking tussen gemeente en bedrijven.

Gemakkelijk contact met de gemeente voor ondernemers

Als ondernemer heeft u in verschillende situaties te maken met de gemeente. Wilt u bijvoorbeeld uitbreiden, bouwen of verbouwen, dan is daar vaak een vergunning of ontheffing voor nodig. De bedrijvencontactfunctionaris geeft toelichting bij de dienstverlening van de gemeente en helpt u de aanvraag zo snel mogelijk te doorlopen.

Hulp bij aanvragen vergunning

De bedrijvencontactfunctionaris bevordert een vlotte afhandeling van uw aanvraag. Hij geeft toelichting bij de manier van aanvragen, het helder omschreven van uw plannen, de toepasselijke wet- en regelgeving en de werkwijze van de gemeente. Hij denkt mee, verduidelijkt waar u op moet letten, en gaat binnen de gemeentelijke organisatie op zoek naar antwoorden op uw specifieke vragen. Ook bemiddelt hij indien nodig tussen u en de vergunningverlener, zodat de aanvraag zo snel mogelijk verwerkt kan worden en u uw plannen kunt realiseren.

Contact voor bedrijven

Komt u er niet uit bij het aanvragen van een vergunning, heeft u vragen over de procedure of de voortgang van een aanvraag? Neem dan contact op met bedrijvencontactfunctionaris Roy Niëns: telefoon (06)15 250 134 of e-mail royniens@roermond.nl