Keyport, dé ondernemende regio

Ideeën beginnen te stromen, projecten komen in beweging en ontmoetingen groeien uit tot duurzame relaties. Welkom bij Keyport. Hier werken ondernemers, onderwijs en overheid samen om dingen gedaan te krijgen. Door simpelweg de koppen bij elkaar te steken of precies de juiste deuren te openen. Soms is het inschakelen van het netwerk al voldoende, een andere keer is er behoefte aan inhoudelijke of financiële ondersteuning voor het realiseren van een idee.

De slimste weg van idee naar realisatie

Wie onderneemt in Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert of Cranendonck heeft via Keyport toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Wij weten de weg binnen heel Zuidoost-Nederland en leggen de verbindingen die een project nodig heeft. Zo brengen we bedrijven samen die elkaar kunnen versterken, óók buiten de regio of zelfs buiten de eigen sector. We slaan de brug naar onderwijs als dat een ontwikkeling kan versnellen en dragen zelf bij met kennis en support. Zo vinden we altijd de slimste weg van idee naar realisatie.

We ondernemen samen!

Waarom doen we dit? Omdat wij geloven dat ondernemerschap, innovatie en arbeidsmarktoptimalisatie onze regio tot een krachtige economische regio kunnen maken. Dit sluit aan bij de ambitie van Brainport Network om Zuidoost-Nederland tot een van de sterkste open innovatie regio’s van de wereld te maken. Als netwerkorganisatie zetten wij onze contacten, kennis en financiële middelen in om daaraan bij te dragen. We monitoren de economische ontwikkelingen en vertalen deze naar kansen voor ondernemers en onderwijs.

Alleen door over elkaars grenzen heen te kijken kunnen we vernieuwende ideeën en kansrijke projecten echt vleugels geven. We ondernemen samen!

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie deze introductie videoexterne-link-icoon of bezoek de website www.keyport.nlexterne-link-icoon