Maak kennis met...Fun curling

Fun Curling is een sport die ontzettend leuk is om te doen. Het is eigenlijk het nieuwe bowlen: behendigheid en gezelligheid komen samen. Wil je weten wat er op dat gebied te doen is in Roermond? Lees dan verder.

Wat is Fun Curling?

Bij curling schuif je een steen met handvat naar de ‘roos’ aan de andere kant van de baan. Hoe dichter bij de roos, hoe meer punten je kunt verzamelen. Wie de meeste punten bij elkaar scoort, wint! Het lijkt makkelijker dan het is, maar net als bij bowlen kun je de steen een draaiing meegeven (de curl) om een bepaald effect mee te geven. Deze sport vindt meestal op ijs plaats. Fun Curling wordt niet op ijs gespeeld maar op een gladde ondergrond.

Stichting Evenement City Roermond organiseert komende winter weer Fun Curling in de Winter Fever Arena op het Munsterplein. Tijdens dit evenement kunnen senioren één dag gebruik maken van de overdekte Fun Curling banen.

Meedoen met Fun Curling?

Om kennis te maken met deze sport, bestaat de mogelijkheid om op een eigen locatie een Fun Curling activiteit te organiseren. Namens de Stichting Evenementen City Roermond introduceert Hans Brouwers de activiteit. Als organisator zorg je zelf voor een ruimte met gladde vloer van ongeveer 10 bij 5 meter; groter mag ook omdat we dan meerdere banen kunnen uitleggen. En voor deelnemers natuurlijk!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Brouwers (Winter Fever Arena) via info@hansbrouwers.nl of telefonisch 06 2247 5029.