Blijft u ook op de hoogte?

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Blijf op de hoogte! » Blijft u ook op de hoogte?

Blijft u ook op de hoogte?

Via diverse kanalen houden we u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen bij de gemeente Roermond. U kunt ons volgen via Facebook en Twitter. Wilt u actief op de hoogte gehouden worden, meld u dan ook aan voor buurtpost en onze e-mail nieuwsbrief roermondpost.

Roermondpost, onze 2-wekelijkse nieuwsbrief

Direct aanmeldenWanneer u zich aanmeldt voor roermondpost ontvangt u iedere twee weken het belangrijkste nieuws van de gemeente Roermond in uw mailbox. Kijk hier voor een voorbeeld van de e-mail nieuwsbrief

Buurtpost raakt úw straat

Direct aanmeldenMet buurtpost houden we u op de hoogte van ontwikkelingen die specifiek zijn voor úw wijk, buurt of straat. Denk daarbij aan wijzigingen in de afvalinzameling, werkzaamheden in uw buurt of (tijdelijke) verkeersmaatregelen. Buurtpost verschijnt op wisselende tijdstippen en is afhankelijk van de straat waarin u woont.

Attendering bekendmakingen

Direct aanmeldenWilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de bekendmakingen (van bijvoorbeeld bouwplannen en vergunningen) in uw eigen wijk of buurt? Meld u dan aan bij de e-mailservice bekendmakingen.

Blijft u ook op de hoogte?

Meer dan 11.000 abonnees gingen u al voor!

Volg ons op Twitter Volg ons ook op Twitter! 

Volg ons op Facebook Volg ons ook op Facebook!