Gaat u ook voor zonnepanelen in 2024?

15 januari 2024
Nieuwsbericht

Wilt u zonnepanelen op uw dak? Zonnepanelen zijn zowel voor nu als in de toekomst interessant. U wekt namelijk uw eigen duurzame energie op en verlaagt zo uw energierekening. De opgewekte zonnestroom die u direct gebruikt, hoeft u niet terug te leveren aan het elektriciteitsnet (salderen). Ook bent u minder afhankelijk van schommelingen van de huidige stroomprijs.

Woningeigenaren kunnen gebruik maken van het zonnepanelenproject van de gemeente Roermond. Via het zonnepanelenproject krijgt u hulp bij de aanschaf, het onderhoud en de financiering van de zonnepanelen. U sluit tegen aantrekkelijke voorwaarden een contract en een lening af bij de gemeente. 

Voordelen

Als u meedoet aan het zonnepanelenproject, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een lagere energierekening.
  • Geen investering vooraf.
  • Een lening via de gemeente tegen 3,55% rente.
  • 15 jaar service, onderhoud en garantie.
  • Vakkundige installatie door gekwalificeerde monteurs.

Aanmelden

Als u mee wilt doen aan het zonnepanelenproject dan kunt u zich aanmelden via roermond.zelfopwekken.nlexterne-link-icoon. Na de aanmelding ontvangt u een persoonlijk advies op maat voor uw woning. 

Meer informatie

Heeft u nog vragen over het zonnepanelenproject? Neem dan contact op via roermond@zelfopwekken.nl of bel naar 085-2220027. Of kijk voor meer informatie op www.roermond.nl/hulp-bij-zelf-duurzame-energie-opwekkenexterne-link-icoon