Actueel

Gemeente Roermond ontvangt het waarmerk drempelvrij

De website van de gemeente Roermond heeft deze week het waarmerk drempelvrij ontvangen van de stichting drempelvrij.nl. Dit waarmerk is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. Dat betekent dat de site voor iedere gebruiker optimaal toegankelijk is, dus ook mensen met een visuele of motorische beperking. Het waarmerk is uitgereikt na een officiële drempelvrij-inspectie. 

Cast van The Passion

The Passion in Roermond

Op donderdag 9 april van 20.30 uur tot 22.00 uur wordt The Passion live uitgezonden vanuit Roermond. Tijdens dit mega-evenement krijgt het paasverhaal vorm door optredens van bekende artiesten en Nederlandstalige muziek. The Passion staat voor liefde, verbinding en vrijheid voor iedereen. Op www.roermond.nl/thepassion vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Het logo van de gemeente Roermond

Minder zwerfafval bij Vasteloavond

Nog een paar dagen en dan barst het weer los. Lekker even alles vergeten en een mooi feest bouwen met z’n allen. Helaas komt er juist met Vasteloavond ieder jaar best wel wat zwerfafval via de Roer in de natuur terecht. En dat willen we natuurlijk niet!